Tarinoita - Silloin ja tällöin

Uusi kenkämerkki

Uusi kenkämerkki

NuDE of Scandinavia on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa kenkiä ja asusteita. Muotoilu on skandinaavisen selkeää ja ilmentää ajankohtaisia trendejä.

Kaikki on tehty kestämään vuosien käyttöä ja vuosikymmenien trendit. Tällä hetkellä tyyleissä yhdistyvät naisellisuus ja sporttiset elementit.

NuDE of Scandinavia tuotteet valmistetaan Italiassa. Valmistajat on huolellisesti valittu. Tuotteissa yhdistyy skandinaavinen suunnittelu, korkea luokkainen nahka ja italialainen käsityötaito.

Kengät tulevat myyntiin Vilona Store Turun myymälään kevään – 18 aikana.

Nude – Born in Scandinavia, made in Italy.

Niittivöitä Saksasta

Niittivöitä Saksasta

Saksassa käsityönä valmistettuja nahkavöitä, joista eivät niitit ja Swarovskin kristallit lähde irti – edes pesussa! 😉

B. Belt on yksi käsintehtyjen nahkatuotteiden luotetuimmista valmistajista. Yhtiö, jonka Philipp Bazlen perusti vuonna 1899, aloitti saksalaisena satulan valmistajana ja laajentui muihin nahkaisiin tavaroihin, kun Bazlenin poika Max alkoi johtaa yritystä 1900-luvulla.

Myöhemmin, 1970-luvulla, Bazlenin lapsenlapset aloittivat merkille tunnusomaisten käsin tehtyjen nastavöiden valmistuksen, jotka ova pysyneet brändin valikoimassa tähän päivää saakka.

Frédérique van Heesch

Frédérique van Heesch

Mikä ihmeen FVH? Frédérique van Heesch on työskennellyt Milanossa Balenciagan (Luxury Fashion Designer for Women) nahka tuotteiden kehitystiimissä, kunnes päätti 2013 perustaa omalla nimellään tuotemerkin FVH. Lisäämällä yllättäviä yksityiskohtia käsityönä valmistettuihin nahkalaukkuihinsa, Frédérique luo ainutlaatuisia ylellisyystuotteita, jotka tekevät asustasi hetkessä näyttävän näköisen.

Euroopan parhaat ammattilaiset ovat valmistaneet jokaisen yksittäisen laukun käsityönä ja kiinnittäneet erityistä huomiota yksityiskohtien viimeistelyyn. Nämä kohtuu hintaiset nahkalaukut perustuvat toiminnallisuuteen ja yleelliseen ulkonäköön.

Näissä laukuissa hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Laukkuja on myynnissä ainoastaan Turun myymälässä,  mutta kulkeutuvat tarvittaessa myös Saloon.